Napiapp ajánló (2018. október 12.)

2018. október 12.
7.2521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Reigns: Her Majesty: 990 helyett 349 forintért csaphatunk le most átmenetileg a Reigns: Her Majesty című különlegességre a Play Áruházban - és az App Store-on is -, aminek részeként a Tinderhez hasonló formában élhetünk át egy szuper szerepjátékos élményt.

The Mystery of Blackthorn Castle: totál ingyen ismerhetjük meg most pár napig a Blackthorn kastély rejtélyét is, mely egy klasszikus point and click kalandként nemcsak egy szuper történettel, hanem tonnányi fejtörővel is kecsegtet nekünk.

Labyrinth Game: 699 forint helyett teljesen ingyen csíphetjük meg magunknak ezt a 65 pályából álló szuper logikai játékot, aminek részeként a legkülönfélébb labirintusokat oldhatjuk majd meg, miközben egy golyót próbálunk meg eljuttatni a célig.

App Store:

Munkey Vs Ninjas: teljesen ingyen tölthetjük le magunknak az App Store kínálatából a korai Nintendo-játékok élményét kínáló Munkey Vs Ninjas című mobiljátékot, melyben egy majom oldalán mindenre elszánt nindzsák ellen kell harcba indulnunk.

Archipelago: ha egy minimál dizájnnal rendelkező, ámde páratlan alaposságú túlélőjátékot keresel magadnak, ráadásul teljesen ingyen, akkor az Archipelago tökéletes választás lesz, hiszen megismerheted, hogy mire jutnál egyedül egy elhagyatott szigeten.

Wild Park Manager: akciós áron, rövid ideig 1090 forintért csaphatunk le az App Store-on a Wild Park Manager-re, melyben az lesz a feladatunk, hogy egy vadaspark menedzsereiként páratlan sikerre vigyük állatkertünket.
1 hozzászólás

ferencziakos

5 éve, 11 hónapja és 6 napja

Egész jó, bár a Wild Park még ennyiért is túlárazott szerintem.

válasz erre