Napiapp ajánló (2018. október 15.)

2018. október 15.
7.1951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Shadow Blade: 690 forint helyett átmenetileg teljesen ingyen tudunk lecsapni most a Shadow Blade című alkotásra, mely egy oldalnézetes akciózásként vérbeli nindzsaküzdelmeket állít a főszerepbe.

Dr. Panda Hospital: amennyiben szívesen kipróbálnád, hogy milyen lehet egy állatorvos élete, akkor töltsd le most 1099 forint helyett teljesen ingyen a Dr. Panda Hospitalt, melyben nyolc állatot is meggyógyíthatsz majd.

Universe Legends Pro: ha imádod a mechákat és az ARPG műfajt, akkor szerezd be most 329 forint helyett teljesen ingyen a Universe Legends Pro-t, melyben óriási robotokkal harcolhatsz.

App Store:

Farm Frenzy 3: átmenetileg 349 forintba kerül az App Store kínálatában a Farm Frenzy 3, melyben fagyos környezetben próbálhatjuk ki a farmerkedés örömeit, így a csirkék és tehenek mellett pingvinekkel és mammutokkal is bohóckodhatunk majd.

FRACTER: 699 forintért megy most az App Store kínálatában a FRACTER, melyben egy fiatal hős oldalán az árnyékok világát fedezhetjük fel, ahol rengeteg fejtörő, sötét kreatúrák és misztikus labirintusok egész sora vár ránk.

Bomb Command : teljesen ingyen csaphatunk le most egy rövid ideig a Missle Command által inspirált Bomb Command című mobiljátékra, mely a Limbo stílusában kínál egy szuper ügyességi játékot, amiben városunkat kell megvédenünk a repülő bombáktól.
1 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

Szokásosan király akciók!

válasz erre