Napiapp ajánló (2018. október 17.)

2018. október 17.
6.6741
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Black Metal Man: ha imádod a kemény metal zenét, azon belül is a legsötétebb műfajt, avagy a black metalt, és szeretnél király zenékre zúzni, akkor szerezd be most átmenetileg teljesen ingyen a Black Metal Man című alkotást.

Deadly Traps: 309 forint helyett szintén teljesen ingyen csaphatunk le a Deadly Traps című ügyességi platformer prémium változatára, aminek részeként minden egyes pályán felül kell emelkednünk a trükkös csapdákon.

Hacker.exe: amennyiben mindig is szeretted volna kipróbálni a hackerek hétköznapjait, most ingyen töltheted egy rövid ideig a Hacker.exe című applikációt, mely egy sajátos szimulátorként megmutatja, hogy nem is olyan egyszerű feltörni egy hálózatot.

App Store:

Fart Cat!: teljesen ingyen férhetünk hozzá egy rövid ideig az App Store-on a Fart Cat! című mobiljátékhoz, melyben egy cicát kell gyakorlatilag bucira etetnünk azért, hogy minél nagyobbat és minél büdösebbet pukizzon a rengeteg ételtől.

R.B.I. Baseball 18: akciós áron, 1790 forintért csaphatunk most le egy rövid ideig minden idők legjobb mobilos baseball játékára, avagy az R.B.I. Baseball 18-ra, melyben páratlan tartalom és megjelenés társaságában adhatjuk át magunknak a kérdéses labdajáték örömeinek.

Super Hydorah: egy rövid ideig 699 forintért megy iOS-re a Super Hydorah, egy konzolos minőségű oldalnézetes lövöldözős játék, melyben egy vadászgép pilótafülkéjébe ülve az lesz a feladatunk, hogy ledaráljuk a változatos pályán velünk szembejövő ellenfeleket.
3 hozzászólás

Direktor

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Van ami még így is drága, baseball pl.

válasz erre

fonemaker

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Van ingyenes mindkét platformra, máris jobb a napom!

válasz erre

ferencziakos

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyszerű ajánaltok!

válasz erre