Napiapp ajánló (2018. október 19.)

2018. október 19.
7.1971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Sky Dancer Premium: 129 forint helyett totál ingyen csaphatunk le most egy ideig a Sky Dancer prémium változatára, aminek jóvoltából reklámok nélkül érhetjük el a szuper futkározós játék teljes változatát.

Hitman Sniper: nem féláron, nem nagyobb akcióban, hanem teljes egészében szabadon letölthetjük most magunknak kedvenc 47-es ügynökünk mobilos kiruccanását, avagy a Hitman Sniper-t, melyben bérgyilkosunk oldalán egy mesterlövész puskával osztogatjuk az igazságot.

AngL: 309 forint helyett teljesen ingyenessé tették egy rövid időre az AngL-t, mely egy tipikusan olyan mobiljáték, ahol a dizájn helyett sokkal többet ér a játékélmény, melyben logikánkat és problémamegoldó képességünket kell kamatoztatnunk.

App Store:

Bertram Fiddle: Episode 1: A Dreadly Business: 349 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig a Bertram Fiddle: Episode 1: A Dreadly Business című kalandjátékra, mely a klasszikus point and click formulán alapulva garantált szórakozást kínál a műfaj kedvelőinek.

My Town: Police: hogy milyenek egy rendőr mindennapjai, azt most könnyedén megismerhetjük a My Town: Police című mobiljátékból, amit ráadásul átmenetileg teljesen ingyen letölthetünk magunknak.

Buddy Vampire: ha rendőrök helyett inkább vámpírok lennénk, teljesen ingyen sorakozott fel az App Store-on a Buddy Vampire, melyben mini-játékok és egyéb sajátosságok társaságában bújhatunk bele egy tinédzser vérszívó bőrébe.
5 hozzászólás

Chico

5 éve, 10 hónapja és 27 napja

italianman írta:
Hitman és Angl?
Vannak amikor csak pár óráig akciósak sajnos.

válasz erre

Bencus86

5 éve, 10 hónapja és 27 napja

Király nap! mosolygó smiley Megvannak a hétvégi kikapcsolódás alapanyagok.

válasz erre

Femobilos

5 éve, 10 hónapja és 27 napja

italianman írta:
Hitman és Angl?
Mi van velük? meglepett smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 10 hónapja és 27 napja

AngL-t reggel még be tudtam húzni, haverom már beszopta, most már újra fizetős.

válasz erre

italianman

5 éve, 10 hónapja és 27 napja

Hitman és Angl?

válasz erre