Napiapp ajánló (2018. október 22.)

2018. október 22.
5.6271
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Machinarium: 1090 forintról 499 forintra leárazva szerezhetjük be magunknak most egy rövid ideig a Machinarium című robotos kalandjátékot, mely a Samorost fejlesztőinek egyik legjobb alkotása - rengeteg fejtörővel a főszerepben.

Toca Life: Town: 1490 helyett nulla forintért csaphatunk le a Toca Life: Town című mobiljátékra is, melyben kis hősünk oldalán egy teljes várost fedezhetünk fel, hogy az egyes helyszíneken a legkülönfélébb aktivitásokkal szórakoztathassuk magunkat.

Tiny Empire - Epic Edition: szintén teljesen ingyen csaphatunk le a Tiny Empire - Epic Edition-re, mely egy fantasztikus puzzler/shooter keverékként egy epikus középkori utazásra visz minket őrült szörnyekkel a főszerepben.

App Store:

The Clown: átmenetileg ingyen megy az App Store kínálatában a The Clown című túlélő horror, melyben egy bohóc bőrébe bújva a legkülönfélébb feladatokat kell végrehajtanunk lopakodással, fejtörőkkel és egyebekkel a főszerepben.

Umiro: 349 forintért megy egy rövid ideig az Umiro, egy a Monument Valley nyomdokain járó ügyességi játék, mely bár csak a megjelenés terén hasonlít a kérdéses projektre, de folyamatos izometrikus nézetből, fix pályákkal a középpontban.

Grim Fandango Remastered: szintén 349 forintért, tehát gyakorlatilag ingyen van most iOS-en a Grim Fandango Remastered, melyet a régi motoros kalandjátékosoknak biztosan nem kell bemutatnunk, hiszen egy elképesztően különleges élményt kínál a klasszikusok nyomdokain.
3 hozzászólás

Direktor

5 hónapja, 2 hete

Ó jeeeee Toca Life és Tiny Empire behúzva!

válasz erre

Chico

5 hónapja, 2 hete

Hu van egykét igen komoly cucc nagyon jó áron!

válasz erre

SamsungFan

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Machinarium nagyon jó ennyiért!

válasz erre