Napiapp ajánló (2018. október 24.)

2018. október 24.
5.4201
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Fighting Fantasy Legends: 699 forintért mérik most egy rövid ideig a Play Áruházban a Fighting Fantasy Legends című klasszikus szerepjátékot, melyben kártyákat gyűjtögethetünk, szabadon kalandozhatunk és taktikus csatákat vívhatunk majd.

Carcassonne: Official Board Game: szintén 699 forintba kerül egy rövid ideig a sokak által ismert Carcassonne című társasjáték digitális változata, melyben a három expanzióval kiegészülve csaphatunk bele a birodalomépítés örömeibe.

Pandemic: The Board Game: szintén társasjáték és szintén 699 forintért megy most a Play Áruházban a Pandemic: The Board Game, melyben egy óriási katasztrófában kell egy csapat oldalán megállnunk a helyünket a kialakult helyzetben.

App Store:

Fantasy Legend: War of Contract: ha kedveljük a speciális SRPG-ket, azon belül is a körökre osztott és taktikus harcokat, valamint a varázslatos fantáziavilágokat, akkor itt az idő ingyen beszerezni a Fantasy Legend: War of Contract-ot.

Millie: röhejes 99 forintért csaphatunk le most az App Store kínálatából a Millie című vidám puzzlerre, melyben ügyességed és memóriád egyaránt nagyon fontos szerepet kap majd a győzelemben.

Frederic: Resurrection of Music: végül, de nem utolsó sorban pedig szintén 99 forintot kérnek el egy rövid ideig a Frederic: Resurrection of Music-ért, mely egy zseniális ritmusjátékként megannyi kihívást kínál majd nekünk a popkultúra kifigurázásával, valamint rengeteg humorral és kihívással.
3 hozzászólás

ferencziakos

5 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ooooo ma a 699 a varázsszám!

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 1 hete és 5 napja

Az igen, de jó játékok jutottak mára!

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

iOS sokkal jobb ma!

válasz erre