Napiapp ajánló (2018. október 26.)

2018. október 26.
15.2011
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Oddworld: New 'n' Tasty: a teljes Oddworld-sorozat akciós áron megy most egy pár napig a Play Áruházban, így érdemes lecsapni rájuk, hiszen egységesen 359 forintért kaparinthatjuk meg mindegyiküket, így a New 'n' Tasty mellett a a Munch Odyssee-t és a Stranger's Wrath-ot is.

Kingdom Defense: Hero Legend: 289 forint helyett totál ingyenessé tették Androidon a Kingdom Defense: Hero Legend prémium változatát, mely egy epikus tower defense stratégiaként saját királyságunk megóvására ösztönöz minket.

INC: The Beginning: ha kedveljük a retro platformereket, akkor most egy kicsit teljesen ingyenes az INC: The Beginning, melyben pixel art grafikával a távoli jövőben kell felvennünk a harcot a Földünket elárasztó robotok ellen.

App Store:

Assassin's Creed Identity: átmenetileg 99 forintért húzható be az App Store kínálatából a legjobb mobilos Assassin's Creed-játék, melyben újra az olasz reneszánsz korába utazhatunk vissza egy halom küldetés és a sorozatra jellemző sajátosságok társaságában.

Radiation Island: 349 forintért csaphatunk le most átmenetileg a Radiation Island című mobiljátékra, mely egy nyitott világú túlélőjáték lett a sorban, benne craftolható fegyverekkel, rengeteg sötét titokkal, valamint az életünkre törő zombikkal.

Rebuild 3: Gangs of Deadsville: egy rövid ideig 699 forintért megy most iOS-en a Rebuild 3: Gangs of Deadsville, melyben nagyon egyszerűnek tűnő dolgunk lesz, újjá kell építenünk egy romos várost, megmenteni és menedzselni a túlélőket, és teljesíteni a több száz véletlenszerű eventet.
2 hozzászólás

SamsungFan

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nagyszerű!

válasz erre

ferencziakos

5 hónapja, 1 hete és 4 napja

Droidos ma sokkal jobb bár AC se pite egy százasért!

válasz erre