Napiapp ajánló (2018. október 29.)

2018. október 29.
14.5891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Thimbleweed Park: 3390 forint helyett 1799 forintra leárazva csaphatunk le egy rövid ideig az utóbbi időszak egyik legjobb retro kalandjátékára, mely Thimbleweed Park címmel egy őrült nyomozásra invitál minket.

Live or Die: ha imádod a túlélőjátékokat és az akciót, na meg a zombikat se veted meg, akkor csapj le most 409 forint helyett teljesen ingyen a Live or Die című alkotásra, melyben pontosan ezek a dolgok várnak rád.

Sheep Battle Royale: nem kell aggódni, a címmel ellentétben ez nem egy birkás battle royale, ellenben egy őrült birkás játék, melyben egy rakás fejtörőt kell megoldanunk az együgyű állatok irányításával - most ráadásul teljesen ingyen.

App Store:

Lazaretto: ha egy szuper horrorjátékot keresel iOS-re, akkor ne is keresgélj túl sokáig, hiszen egy rövid ideig 699 forintba kerül most a Lazaretto, amit sok helyen az egyik legfélelmetesebb és leghangulatosabb mobilos túlélő horrornak kiáltottak ki korábban.

Get 'Em: teljesen ingyen csaphatsz le most egy rövid ideig a Get 'Em című mobiljátékra az App Store-on, melyben egy szuperhős kutyus felett veheted át az irányítást, egy szuper kis sztori részeként.

Animal Math Kindergarten Games: ha kisebb gyermekünknek keresnénk egy jó oktatójátékot, ami szórakoztatja és még a matematikát is tanulja közben, akkor az Animal Math Kindergarten Games a legjobb választás lesz, pláne hogy most még ingyenes is.
4 hozzászólás

fonemaker

5 éve, 11 hónapja és 7 napja

Van mit leszedni, királyság! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

Szuper nap! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

Mai Android felhozatal igen király! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

Zsír! mosolygó smiley

válasz erre