Napiapp ajánló (2018. október 3.)

2018. október 03.
4.5171
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Planescape: Torment - Enhanced Edition: újabb zseniális szerepjátékát árazta le a Beamdog csapata, akik 3590 helyett 690-ért adják most Androidon a zseniális Planescape: Tormentet, amihez foghatót talán még soha nem láttál korábban. Igazi legenda!

Evoland 2: szintén nyomott áron juthatunk hozzá most Androidon az Evoland-sorozathoz is, ezáltal a második epizód 2490 helyett 599 forintot kóstál, a főszerepben a 2D-s szerepjátékok élményével, amit 3D-s harcokkal és a kártyás játékok sajátosságaival egészítettek ki a készítők.

Alter Dogma: úgy tűnik, hogy a szerepjátékok napja van, hiszen harmadik Androidos akciónk is egy RPG lett, méghozzá egy dungeon crawler stílusú, a maga nemében a legjobbak közül való Alter Dogma, amit 899 forint helyett teljesen ingyen illeszthetünk a gyűjteménybe.

App Store:

JYDGE: egy rövid ideig mindössze 1090 forintba kerül az App Store-on a nagyszerű JYDGE, egy elragadó top-down shooter, aminek részeként saját kibernetikus rendőrségünk felépítésén és a bűnüldözésen fáradozhatunk majd.

Neon Chrome: szintén top-down shooter és szintén akciós, ezáltal most csak 699 forintot kóstál a Neon Chrome, melyben véletlenszerűen generált pályákon tudunk nagyokat harcolni a különféle szörnyszülöttekkel.

hocus.: a hocus. az egyik legkülönlegesebb logikai játék, amit valaha láttál, pedig elsőre halálosan egyszerű, csak el kell juttatnod a kockát a célba, de közben az összes dimenzió csak a te becsapásodra készül - most ráadásul totál ingyen.
4 hozzászólás

ferencziakos

9 hónapja, 6 napja

Nagyszerű a mai felhozatal!

válasz erre

Chico

9 hónapja, 6 napja

Uhhhh ez komoly nap!

válasz erre

Bencus86

9 hónapja, 6 napja

De rohadt jók a mai akciók!

válasz erre

SamsungFan

9 hónapja, 6 napja

Planescape gigadurva jó akció! Már húztam is befele!

válasz erre