Napiapp ajánló (2018. október 31.)

2018. október 31.
14.7651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Galaxy: Survivor: túlélőjáték egy idegen környezetben - ezt kínálja röviden a The Galaxy: Survivor, ami nemcsak elragadó grafikával, hanem összetett játékélménnyel prezentálja számunkra ezt a műfajt, méghozzá 999 forint helyett most csak 249 forintért.

Mighty Strike Team: teljesen ingyen letölthetjük most Androidra a szokásos 999 forint helyett a Mighty Strike Team című oldalnézetes platformert, mely nemcsak stílusával, megjelenésével is a múltidézésre hajt.

Colorzzle: 299 forint helyett totál ingyen csaphatunk le most Androidon a Colorzzle névre keresztelt logikai játékra, melyben a különféle színekkel tudunk játszadozni nagyokat.

App Store:

Alien Shooter - Survive: teljesen ingyen kaparinthatjuk meg most a bizonyos körökben legendás Alien Shooter mobilos változatát, melyben izometrikus nézetből nyílik lehetőségünk szembeszállni az idegenek legkülönfélébb formáival.

Zombies: The Last Stand: ha kedvelted annak idején a Valve által megálmodott Left 4 Dead című kooperatív zombis játékot, akkor itt az idő, hogy megismerd a Zombies: The Last Stand című alkotást, aminek részeként pontosan olyan élmények várnak rád - most teljesen ingyen.

Dead Age: 349 forintra leárazva megy most az App Store kínálatában a Dead Age, az egyik legjobb és legkülönlegesebb zombis játék, melyben körökre osztott küzdelmek, craftolás, sztori, bázisvédelem és vérbeli túlélés vár majd ránk.
3 hozzászólás

peter97

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

249 forintot nagyon megér a Galaxy Survivor! meglepett smiley

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Nagyszerűűűűű! mosolygó smiley Ez megint egy király nap! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Ez megint egy jó hosszú hétvége lesz! Az Iphoneosoknak. röhögő smiley

válasz erre