Napiapp ajánló (2018. október 5.)

2018. október 05.
6.8121
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Secret Files: Sam Peters: 309 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most Androidon a Secret Files kalandjáték mellékszálára, melyben Sam Peters visszatér, hogy egyenesen Afrikába kalauzoljon minket egy izgalmas sztori és pár agyas fejtörő kedvéért.

Preston Sterling: ha a minőségi kalandjátékokból soha nem elég, akkor tankolj be most, hiszen 309 forint helyett szintén ingyen csaphatunk le a Preston Sterling-re, melyben az Excalibur legendája után kutakodhatunk sok-sok fejtörővel.

Secret Files: Tunguska: hogy megmaradjunk a kalandjátékos vonalon, 899 forint helyett 349 forintba kerül most a Play Áruházban az eredetileg PC-ről érkezett Secret Files: Tunguska, a többszörösen díjnyertes point and click kaland, ami gyakorlatilag ajándék ennyi pénzért, sőt iOS-re is akciózzák.

App Store:

Lost Horizon: hogy az iOS-ajánlót is rögtön egy klasszikus point and click kalandjátékkal indítsuk, az App Store-on 349 forintért megy a legendás Lost Horizon, melyben egzotikus helyszíneket és változatos fejtörőket fedezhetsz fel kézzel festett hátterek társaságában - méghozzá most Androidon is ezzel az árcédulával.

Bring me Cakes: teljesen ingyen csaphatunk le most iOS-en a Bring me Cakes című ügyességi és logikai játékra, melyben Piroska és a farkas történetét ismerhetjük meg egy egészen különleges, kihívásokkal gazdagon megpakolt élmény társaságában.

Street Dunk 3x3 Basketball: szintén teljesen ingyen csaphatunk most le az App Store-on a Street Dunk 3x3 Basketball-ra, mely egy profi 3v3 fős kosárlabdás játékként megmutatja, hogy milyen is az utcai kosarazás élménye.
4 hozzászólás

Direktor

9 hónapja, 4 napja

Az a baj az iOS ingyenes cuccokkal hogy a játékban már fizetni kell, ezért nem is szedem már le ezeket. iPhone-on nagyon ritka a tényleg ingyenes game.

válasz erre

Vidoros

9 hónapja, 4 napja

Nagyon jó ajánlatok mára!

válasz erre

SamsungFan

9 hónapja, 4 napja

Androidosból mindet behúztam!

válasz erre

fonemaker

9 hónapja, 4 napja

Az kemény akció csomag!

válasz erre