Napiapp ajánló (2018. október 8.)

2018. október 08.
7.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Angel in Danger: 242 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most Androidon a Crescent Moon Games által készített Angel in Danger című mobiljátékra, melyben négy világon át kell rohangálnunk és ugrándoznunk egy veszélybe került angyallal.

Perfect Moon: 283 forint helyett szintén totál ingyen megy most a Perfect Moon Androidra, mely egy rendkívül egyedi művészeti stílusban fogant platformer, ami addiktív játékmenettel szolgál a különlegességek kedvelőinek.

Cartoon Craft: 599 forintról átmenetileg teljesen szabaddá tették a Cartoon Craft letöltését is, ebben a különleges valós idejű stratégiában pedig lehetőséget kapunk arra, hogy csatlakozhassunk az emberek és az orkok háborújához.

App Store:

Age of Thrones: szabadon letölthetjük az App Store kínálatából az Age of Thrones című középkori fantasy stratégiát, mely tower defense alapokon kínál nekünk egy sor epikus ütközetet 18 egyedi pályán és 3 zónában.

Office Story: szintén ingyenessé tették egy időre iOS-en az Office Story-t, mely egy edukációs üzleti szimulátorként azt a célt adja a kezünkbe, hogy létrehozzuk és irányítsuk saját vállalkozásunkat.

Find the Ball: ha imádod a halálosan egyszerű mobiljátékokat, töltsd le magadnak most teljesen ingyen a Find the Ball-t, mely az itt a piros, hol a piros alapjaira épülve gyors és vicces élmények egész sorát kínálja nekünk.
3 hozzászólás

SamsungFan

6 éve, 4 napja

Ó de király a mai felhozatal!!! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

6 éve, 4 napja

Ez egy király nap! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 4 napja

FULL INGYEN MINDEN!!!! meglepett smiley Ilyenre nem is emlékszem, hogy volt már! De durva! mosolygó smiley

válasz erre