Napiapp ajánló (2018. szeptember 10.)

2018. szeptember 10.
6.6551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The House of Da Vinci: 1699 helyett 1100 forintért csaphatunk le most rövid ideig a The House of Da Vinci című kalandjátékra, melyben Da Vinci egykori házában és műhelyében kell szobáról-szobára haladva megoldani a fejtörőket.

The Deer God: 1690 helyett totál ingyen megy most Androidra a The Deer God című kaland, mely pixel art stílusban, a platformerek legszebb sajátosságaival vár ránk, miközben a cél a túlélés, valamint a különféle feladványok megoldása.

A Dark Dragon: 590 forint helyett teljesen ingyen kaparinthatjuk meg magunknak az A Dark Dragon című mobiljátékot, mely egy szöveges alapokon nyugvó fantasy szerepjátékként egy sötét titkokkal teli szigetre kalauzol el minket.

App Store:

MadOut Ice Storm: ha szeretnél magadnak mindössze 349 forintért egy szuper versenyjátékot, akkor ne habozz sokáig a MadOut Ice Storm letöltésével, hiszen ez a nagyszerű autós őrület csak pár napig marad olcsón letölthető az App Store-ról.

Wonder Blade: szintén 349 forintért megy egy rövid ideig a Wonder Blade, egy elragadó oldalnézetes akciójáték, melyben rajzfilmes grafika, valamint egy különleges képességekkel megáldott hős oldalán indulhatunk harcba.

Monkey Jumping: teljesen ingyen tölthetjük le magunknak most a Monkey Jumping című mobiljátékot, mely az iOS egyik legjobb és legkülönlegesebb oldalnézetes ügyeskedéseként garantáltan ideális a casual élmények kedvelőinek.
3 hozzászólás

fonemaker

6 éve, 10 napja

Behúztam azért így is két cuccot! meglepett smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 10 napja

Nem valami combos nap. szomorú smiley

válasz erre

peter97

6 éve, 10 napja

Nem igazán erős ma az ingyenes sajna. mosolygó smiley

válasz erre