Napiapp ajánló (2018. szeptember 12.)

2018. szeptember 12.
6.7771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Age of Civilizations Africa: ha imádod a keményvonalas stratégiai játékokat, akkor most itt a remek alkalom, hogy lecsapj az Age of Civilizations Africára, mely 436 forint helyett átmenetileg teljesen ingyen tölthető Androidra.

V for Vampire
: 699 helyett szintén ingyen juthatunk hozzá a V for Vampire című aranyossághoz is, mely egy rajzfilmes grafikával ellátott oldalnézetes platformer élményét kínálja nekünk egy denevérré változott vámpír oldalán.

Volt: 699 forint helyett 169 forintért férhetünk hozzá egy rövid ideig a Volt című oldalnézetes platformerhez, melyben kis hősünk oldalán a legkülönfélébb fejtörők és ügyességi feladványok várnak majd ránk.

App Store:

Marshawn Lynch Pro Football: 699 forintra leárazva megy most iOS-re a Marshawn Lynch Pro Football, az egyik legjobb amerikai focis játék mobilra, melyben páratlan realizmus és rengeteg licencelt tartalom társaságában élhetjük át a focizás örömeit.

Gleam of Fire: mindössze 349 forintért szerezheted most be magadnak iOS-re a Gleam of Fire című akcióban dúslakodó metroidvaniát, mely nem is annyira műfajával, mint inkább egyedi megjelenésével okoz majd nekünk kellemes meglepetést.

Legacy 2 - The Ancient Curse: ha imádod a fejtörőkre épülő kalandjátékokat, akkor csapj le most 349 forintért a Legacy 2 - The Ancient Curse-re, melyben egy ősi átok nyomába indulhatsz megannyi izgalmas feladvány társaságában.
4 hozzászólás

fonemaker

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

Van itt azért már a finomság! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

Mekkora császárság! Két játékot is behúztam! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

Androidosoknak igen király napjuk van! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

Óóóóó, iOS-re ma nincs ingyenes... szomorú smiley

válasz erre