Napiapp ajánló (2018. szeptember 17.)

2018. szeptember 17.
6.8731
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Tales of Illyria: Fallen Knight: 329 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most Androidra a Tales of Illyria: Fallen Knight című szerepjátékra, mely a pen and paper alapú RPG-k élményét az oldalnézetes sajátosságokkal elegyíti.

The Epic of Legend 1 - The Tower of Lost: 249 forint helyett teljesen ingyen megy most a Play Áruházban a The Epic of Legend című szerepjáték első epizódja, melyben egy emlékeit veszített kisfiú oldalán egy rejtélyes toronyba lépve szerezhetjük vissza a főhős memóriáját.

Gravity Quest: 469 forint helyett szintén teljesen ingyen juthatunk hozzá Androidon a Gravity Quest című ügyességi játékhoz, melyben kipróbálhatjuk, hogy milyen érzés lehet ügyeskedni gravitáció nélküli környezetben.

App Store:

Lumino City: bár akciós áron is 1490 forintba kerül, azonban ennyiért is érdemes kihasználni a lehetőséget, és beszerezni magunknak a Lumino City-t, aminél különlegesebb puzzlert aligha találsz magadnak a piacon.

Truck Simulator PRO Europe: 349 forintra leárazva férhetünk hozzá most pár napig a Truck Simulator PRO Europe című kamionos szimulátorhoz, melyben 10 ország mintegy 18 nagyvárosában teljesíthetünk izgalmas küldetéseket egy teherautó volánja mögött ülve.

Dogfight Elite: ha egy jó első- és második világháborús akciójátékot keresel magadnak, itt a Dogfight Elite címre keresztelt szimulátor, melyben korabeli repülőgépekkel és tankokkal is lehetőséged nyílik háborúzni egyet a pályákon.
3 hozzászólás

ferencziakos

9 hónapja, 3 hete és 1 napja

Kiváló ajánlatok ezek mára!

válasz erre

zsenikém

9 hónapja, 3 hete és 1 napja

Szuper nap, nagyon jó akciók! Kár hogy nem iOS-re.

válasz erre

Chico

9 hónapja, 3 hete és 1 napja

Android ma igen komoly!

válasz erre