Napiapp ajánló (2018. szeptember 19.)

2018. szeptember 19.
6.7371
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Back to Bed: 1090 forint helyett teljesen ingyen megy most Androidon az egyik, ha nem a legjobb Monument Valley-klónként megismert Back to Bed, aminek részeként a nyakatekert pályák mozgatásával egy alvajárót kell visszaterelnünk az ágyába.

Tower Builder: ha mindig is szeretted volna kipróbálni a toronyépítést, akkor 129 forint helyett most teljesen ingyen letöltheted magadnak a Tower Builder című mobiljátékot, melyben egyetlen feladatod van: felhúzni a város legmagasabb tornyát.

Natural Soccer: ha kedveled a régi vágású focis játékokat, akkor 899 forint helyett 329 forintért csaphatsz le most a Natural Soccerre, mely a kilencvenes évek focis élményeit idézi fel előttünk a kis képernyőn.

App Store:

The Hunt for the Lost Treasure: teljesen ingyen megy most iOS-en a The Hunt for the Lost Treasure című kalandjáték, melyben egy trópusi szigeten egy elveszett kincs nyomába indulhatunk a klasszikus point and click alapú műfaj sajátosságaival.

Game Dev Story: mindössze 349 forintba kerül pár napig az App Store-on a Game Dev Story című alkotás, melyben össze kell állítanod saját fejlesztőcsapatodat, játékokat kell készítened, de a menedzselés is a te feladatod lesz.

Michael Schacht's Web of Power Card Game: The Duel
: szintén 349 forintért megy most iOS-en egy rövid ideig Michael Schacht, a Coloretto és a Zooloretto díjnyertes dizájnerének új kártyajátéka, melyben a 12. századi Európa eseményeire gyakorolhatunk hatást kártyás formában.
3 hozzászólás

SamsungFan

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Rohadt jók a mai android akciók!

válasz erre

Mendez

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Szuper akciók!

válasz erre

zsenikém

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Van ingyenes is, nagyon jó!

válasz erre