Napiapp ajánló (2018. szeptember 21.)

2018. szeptember 21.
7.4381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Baldur's Gate II: Enhanced Edition: 3590 helyett mindössze 690-ért megy most a Play Áruházban a legendás Baldur's Gate szerepjáték második része, amiből több száz órányi kalandot préselhetünk ki, ez az ár tehát gyakorlatilag ajándék érte.

Majesty: Fantasy Kingdom Sim: 690 forintról 299 forintra leárazva tudjuk beszerezni most a legendás Majesty-sorozat mobilos mellékszálát, melyben városokat és seregeket építhetünk, a végső cél pedig, hogy legyűrjük a ránk támadó szörnyeket.

Rusty Lake Paradise: a szürreális kalandjátékok kedvelőinek legnagyobb örömére 899 forint helyett 599 forintért csaphatunk le most Androidon a Rusty Lake Paradise-ra, mely garantátlan heves szívverést okoz majd a klasszikus point and click kalandok kedvelőinek.

App Store:

Streets of Rage 2 Classic: egy rövid ideig totál ingyen kaparinthatjuk meg az App Store kínálatából a Sega legendás bunyós játékának, avagy a Streets of Rage 2 Classic-nak a mobilos portját, melyben óriási árkád verekedések részeseivé válhatunk.

Dirt Bike Racing Madness: ha kedveled a Trials-sorozatot, és szívesen átélnél hasonló élményeket a mobilodon, akkor átmenetileg teljesen ingyen juthatsz hozzá egy nagyszerű klónhoz, mely Dirt Bike Racing Madness címmel került fel az App Store-ra.

Among the Stars: egy rövid ideig 1090 forintért megy most iOS-en az Among the Stars, a legendás és többszörösen díjnyertes társasjáték digitális változata, melyben egy idegenek által lerohant galaxisban kell újra békét teremtenünk.
2 hozzászólás

Mendez

6 éve, 20 napja

Van egy két igen jó cucc!

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 20 napja

Jók az engedmények, de inkább valami ingyenest húztam volna be mára...

válasz erre