Napiapp ajánló (2018. szeptember 24.)

2018. szeptember 24.
6.8961
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Worms 4: 1490 forintról 899 forintra leárazva szerezhetjük be magunknak Androidon a nagyszerű Worms 4-et, aminek jóvoltából most relatíve olcsón csatlakozhatunk mobilon a kukacháborúhoz.

Legend of the Skyfish: 1299 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most a Play Áruházban a Zelda-sorozat korai epizódjait a főszerepbe állító Legend of the Skyfish című régi vágású szerepjátékra.

The House HD: 129 forint helyett totál ingyen tölthetjük most Androidra a The House HD című sötét horrorkalandot is, aminek részeként egy elátkozott házban kell majd egy izgalmas történet végére járnunk.

App Store:

Menacing Maze Escape Adventure: ha kedveled az oldalnézetes őrültségeket, akkor a Menacing Maze Escape Adventure című cicanindzsás kaland garantáltan neked is nagy kedvenced lehet, most ráadásul teljesen ingyen.

The Minims - A New Beginning: 349 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig a The Minims - A New Beginning című alkotásra, mely a Spore megjelenésére alapozva egy aranyos és romantikus családi sztorit mesél el nekünk kalandjátékos formában.

Solitairica: akciós áron megy most pár napig az App Store kínálatában a Solitairica, a különleges kártyás akciójáték, aminek részeként egy egészen új szintjét ismerhetjük meg a Pasziánszozás örömeinek.
2 hozzászólás

Chico

9 hónapja, 2 hete

Azért ma is sikerül behúznom.

válasz erre

Bencus86

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ennyit nagyon megér a Worms!

válasz erre