Napiapp ajánló (2018. szeptember 26.)

2018. szeptember 26.
6.5081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Gear Jack: 225 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most átmenetileg a Gear Jack című oldalnézetes platformerre, melyben fejleszthető hősünk oldalán a legkülönfélébb feladványokat kell megoldanunk a pályákon.

MotoCROSS Runner: ha kedveled az oldalnézetes motoros játékokat, 890 helyett most 169 forintért csaphatsz le a MotoCROSS Runnerre, melyben a Trials-sorozat legszebb hagyományait idézheted fel.

Hot Guns: 590 forintról 339 forintra leárazva csaphatunk le most Androidon a Hot Guns című oldalnézetes akciózásra, mely pixel art grafikai körítéssel egyenesen a legendás Contra-játékok sajátosságait állítja a középpontba.

App Store:

ARia's Legacy: teljesen ingyen csaphatunk le most az App Store-on az ARia's Legacy-ra, avagy a világ első olyan szabadulós mobiljátékára, mely teljes egészében támogatja a kiterjesztett valóságot, így ha jót akarsz magadnak, ezt most kipróbálod.

Mimpi Dreams: Mimpi egy laza kis kutyus, aki álmában igazi szuper kutyává változik, így adja magát a helyzet: segíts megmenteni a kis négylábú bajba került barátait - mindezt most teljesen ingyen.

A Story of a Band: 699 forintért megy egy rövid ideig iOS-re az A Story of a Band című alkotás, mely egy szuper menedzserjátékként lehetőséget ad neked arra, hogy megtámogasd egy komplett zenekar indulását a kezdetektől a világhírnévig.
3 hozzászólás

Mendez

5 éve, 11 hónapja és 22 napja

Elég jók a mai leárazások.

válasz erre

Direktor

5 éve, 11 hónapja és 22 napja

Franc, Gear Jackről lecsúsztam.

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 11 hónapja és 23 napja

MotoCROSS Runner ennyit nagyon megér. Legalábbis nekem.

válasz erre