Napiapp ajánló (2018. szeptember 28.)

2018. szeptember 28.
6.5001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Siege of Dragonspear: 3790 helyett 1390 forintért csaphatunk le most Androidon az egyik legjobb mobilos Baldur's Gate klónra, melyet Siege of Dragonspear címmel az a Beamdog készített, akik a Bioware legendás kalandjait is átültették a kis képernyőre.

Age of Civilizations: amennyiben egy igazán keményvonalas stratégiát keresnél magadnak Androidra, akkor itt az Age of Civilizations, melyet 449 helyett átmenetileg 189 forintért szerezhetsz be magadnak, amiért cserébe az egyik legösszetettebb mobilos hardcore RTS élményét kaparinthatjuk meg.

Swordbreaker The Game: 400 forint helyett totál ingyen csaphatunk le egy rövid ideig a Swordbreaker The Game-re Androidon, mely egy szöveges szerepjátékként egyenesen a középkorba repít el minket, csak ez a változat idegesítő reklámok nélkül.

App Store:

World Conqueror 4: ha szívesen ütnéd el az idődet iOS-en is egy keményvonalas stratégiával, akkor itt van erre a platformra a World Conqueror 4, amit ráadásul egy rövid ideig most teljesen ingyen tölthetsz le magadnak.

Death Coming : Halál bácsi is akciót tart az App Store-on, ezáltal pár napig 349 forintért megy most iOS-re a Death Coming, melyben minden pályán a lehető legtöbb haláleset előidézése lesz a célunk.

Another Lost Phone: ha titkos vágyad, hogy más telefonjában kutakodj, ez az átmenetileg 699 forintba kerülő kalandjáték pont erről szól, lévén megtalálod egy Laura nevű lány telefonját, a célod pedig, hogy kideríts róla mindent a készüléke révén.
3 hozzászólás

Bencus86

6 éve, 12 napja

Ma is sikerült behúznom egyet. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 12 napja

Siege of Dragonspear a legjobb akció ma, bár szerintem még így is drága. De tényleg minőségi cucc.

válasz erre

Mendez

6 éve, 12 napja

Age of Civilizations nagyon megéri, én full árban vettem és azt is megérte.

válasz erre