Napiapp ajánló (2018. szeptember 3.)

2018. szeptember 03.
7.6191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Almightree: The Last Dreamer: 700 forint helyett teljesen ingyen tölthető a Google Play kínálatából az egyik legjobb 3D platformer, melyben taktikus formában nyílik lehetőséged izgalmas kalandok átélésére.

WWII Battleground: 1699 forintról 129 forintra leárazva juthatsz hozzá átmenetileg egy nagyszerű második világháborús akciójátékhoz, mely WWII Battleground címmel a korszak legnagyobb küzdelmeit állítja a középpontba.

DEAD CITY: bár nem egy túl nagy leárazás, de 599 helyett 409 forintért megy Androidra a DEAD CITY, egy nagyszerű szöveges kalandjáték, melyben a központi szerepet a zombik és az élőhalottak kapták.

App Store:

Gods Wars IV: Rise of War-God: ha kedveled a szuper ARPG-ket, akkor ne is keress tovább, egy rövid ideig ugyanis most ingyen megy iOS-re a Gods Wars IV: Rise of War-God, melyben több mint 100 pályán bizonyíthatod tudásodat félelmetes ellenfelekkel szemben.

Blox 3D City Creator: amennyiben odáig vagy a városépítős játékokért, akkor ne habozz túl sokáig a Blox 3D City Creator letöltésével, ebben a játékban ugyanis meglepően egyszerűen, és meglepően összetett formában hódolhatsz szenvedélyednek.

Evergarden: noha akciózva sem túl olcsó, ellenben rövid ideig 1790 forintért szerezhető most be az Evergarden, egy rendkívül egyedi és különleges puzzler, melyben egyenesen a rejtélyes erdő legmélyére visz az utad.
3 hozzászólás

fonemaker

6 éve, 18 napja

Egyértelműen ütősebb ma a Google kínálata.

válasz erre

zsenikém

6 éve, 18 napja

Blox fizetős.

válasz erre

peter97

6 éve, 18 napja

WWII battleground nagyon megéri!

válasz erre