Napiapp ajánló (2018. szeptember 5.)

2018. szeptember 05.
7.6881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Out There: Omega Edition: 1590 forint helyett rövid ideig 409 forintért megy most a Play Áruházban az Out There: Omega Edition, mely egy különleges sci-fi kalandként egy epikus történetet állít a középpontba.

Alone: ha imádod a különféle beteg kalandjátékokat, akkor szerezd be most 599 forint helyett 379-ért az Alone-t, mely egy elképesztően sötét és szürreális világba kalauzolja majd el a játékosokat.

Mathematiqa: amennyiben szeretsz számolni, és tréningeznéd magad egy kicsit matekból, akkor töltsd le most egy rövid ideig teljesen ingyen a Mathematiqa című logikai játékot, melyben egy sor matematikai fejtörő vár rád.

App Store:

Reiner Knizia's Kingdoms: rövid ideig 349 forintért megy az App Store-on a Reiner Knizia's Kingdoms című digitális társasjáték, melyben középkori környezetben adhatjuk át magunkat a városépítés, valamint a feledhetetlen kalandok élményének.

Time Crash: a Time Crash minden idők egyik legjobb mobilos Mirror's Edge-klónja, így ha szeretnél egy belső nézetes rohangálós játék részévé válni, ennél jobbat aligha találhatsz - most ráadásul 699 forintért.

Dungeon Rushers: szintén 699 forintba kerül egy rövid ideig az App Store-on a Dungeon Rushers, egy nagyon szuper oldalnézetes taktikai RPG, melyben saját csapatot alkotva csatlakozhatunk a körökre osztott küzdelmekhez.
3 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 1 hónapja és 5 napja

Androidos ma jobb.

válasz erre

Chico

6 éve, 1 hónapja és 5 napja

Nem a legjobb nap, de köszi azért!

válasz erre

zsenikém

6 éve, 1 hónapja és 5 napja

De kár hogy most semmi nem free iOS-re.

válasz erre