Napiapp ajánló (2018. szeptember 7.)

2018. szeptember 07.
7.6301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Flight Sim Airplane Pilot Instructor
: 690 helyett teljesen ingyen most egy rendkívül igényes repülős szimulátort tölthetünk le magunknak Androidra, aminek részeként páratlan realizmussal ismerhetjük meg a repülőgépek vezetésének élményét.

Wild Tank: 790 helyett szintén teljesen ingyen csaphatunk le most Androidon a Wild Tank prémium változatára, melyben második világháborús tankokkal vívhatunk óriási ütközeteket.

Mall Tycoon: ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy milyen a milliomosok élete, a Mall Tycoon részeként most saját üzleti birodalmat építhetünk magunknak egy összetett menedzserjáték részeként, ahol ha mindent jól csinálunk, csak úgy dől majd hozzánk a lé.

App Store:

Buddy Vampire : átmenetileg ingyen juthatunk hozzá a Buddy Vampire című alkotáshoz, aminek részeként lehetőségünk nyílik megismerni a vámpírok életét, sőt mi több, mini-játékokkal gondoskodhatunk is egy saját vérszívóról.

I Am The Hero: amennyiben egy szuper beat em up verekedős játékot keresel magadnak, töltsd le most egy rövid ideig 349 forintért az I Am The Hero-t, mely a maga műfajában az egyik legjobb cím iOS-re.

Invasion for Merge Cube: 349 forintért megy átmenetileg az Invasion for Merge Cube, aminek részeként egy összetett élmény vár ránk a kiterjesztett valóságban, melyben gyakorlatilag mindent megalkothatunk a saját kezeink között.
2 hozzászólás

Mendez

6 éve, 1 hónapja és 19 napja

Droidos elég jó ma!

válasz erre

Loxar

6 éve, 1 hónapja és 19 napja

androidon az elsőt nekem nem ingyen írja amúgy hanem az alap árán

válasz erre