Napiapp ajánló (2019. április 10.)

2019. április 10.
6.6581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Reporter 2: 599 helyett 129 forintba kerül átmenetileg Androidon a Reporter 2 című horrorjáték, aminek részeként egy igazán félelmetes kaland részeseivé válhatunk sok-sok fejtörő társaságában.

Real Farming Simulator 2018 Pro: ha kedveled a traktoros játékokat, és az életed a farm, akkor 699 helyett most totál ingyen lecsaphatsz Androidon a Real Farming Simulator 2018 Pro-ra, melyben kiélheted vágyaidat.

When Silence Fell: ha tudunk angolul, akkor 699 helyett most 460 forintért szerezhetjük be magunknak a When Silence Fell című interaktív kalandjátékot, mely egyenesen a 17. századba repít el minket.

App Store:

GraalOnline Ol'West+: teljesen ingyen megy most iOS-en az egyik legjobb mobilos vadnyugati MMO, melyben más cowboyok oldalán is lehetőségünk nyílik csatlakozni a kérdéses korszak és régió izgalmaihoz.

Aureus Prime: ha kedveled a kicsit komplikáltabb match-3 puzzlereket, akkor szerezd be most teljesen ingyen iOS-re az Aureus Prime-ot, melyben ráadásul mások ellen is próbára teheted tudásodat.

Meganoid (2017): átmenetileg 349 forintba kerül most az App Store kínálatában a legendás Meganoid felújított változata, mely a klasszikus platformerek élményének legmagasabb szintjét hozza mobilokon.
3 hozzászólás

Mendez

5 éve, 5 hónapja és 14 napja

Na ez már nem rossz nap, kár hogy van amiről lemaradtam, így közel 24 órás késéssel. röhögő smiley

válasz erre

Femobilos

5 éve, 5 hónapja és 14 napja

Nem rossz kis akciók ezek.

válasz erre

fonemaker

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

Ingyeneseket már szedem is.

válasz erre