Napiapp ajánló (2019. április 12.)

2019. április 12.
9.4661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Reigns: Game of Thrones: 1099 helyett mindössze 749 forint ellenében csaphatunk le most egy kis ideig a Reigns-sorozat Trónok harcás mellékszálára, melyben Tinder-szerű megoldások révén csatlakozhatunk egy hamisíthatatlan kalandhoz.

Fran Bow: teljesen ingyen megy egy rövid ideig Androidra a Fran Bow első fejezete - a többi továbbra is 729 forint -, melyben egy mentálisan sérült kislány, Fran őrült történetét ismerhetjük meg.

Tiny Defense 2: szintén ingyen mérik - 799 helyett - a Tiny Defense 2-t, mely a káosz szinonimájaként brutálisan nyüzsgő robotcsatározásokat állít a főszerepbe, méghozzá aprócska gépekkel a főszerepben.

App Store:

Escapists 2: Pocket Breakout: bár akciós áron sem túl olcsó, most 1790 forintért tudjuk megcsípni pár napig az Escapists 2: Pocket Breakout című pixel art remekművet, melyben egy felső nézetes rabszöktetős élményt élhetünk majd át.

SHINE - Journey Of Light : totál ingyen csaphatunk le most átmenetileg a SHINE - Journey Of Light című atmoszferikus platformerre, melyben a fény és a sötétség közti ellentét örökös súlya alatt élhetünk át egy különleges kalandot.

Lateral Thinking Puzzles: ha odáig vagy a legkülönfélébb fejtörőkért, akkor szerezd be most teljesen ingyen a Lateral Thinking Puzzles-t, melyben a legkülönfélébb feladványokra kell helyesen válaszolnod, de jól vigyázz, mert némelyik alaposan próbára tehet majd.
3 hozzászólás

ferencziakos

5 éve, 5 hónapja és 13 napja

Shine ingyen? meglepett smiley Aztarohadt!

válasz erre

Mendez

5 éve, 5 hónapja és 13 napja

Király akciók.

válasz erre

Femobilos

5 éve, 5 hónapja és 14 napja

Ez a shine nagyon bejön, azt leszedem. Köszi srácok.

válasz erre