Napiapp ajánló (2019. április 15.)

2019. április 15.
7.2581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Darkland: ha kedveled a klasszikus platformereket, most 129 forint helyett teljesen ingyen begyűjtheted magadnak a Darkland című alkotást, mely igazán régimódi formában közelít a stílushoz.

Freelancer Simulator Inc: amennyiben mindig is játékfejlesztő akartál lenni, most 159 forint helyett ingyen telepítheted magadnak a Freelancer Simulator Inc-t, mely egy egyszerű clicker ugyan, de annál hatásosabb.

Into the Abyss: 1090 forint helyett 590-ért illeszthetjük gyűjteményünkbe az Into the Abyss-t, egy pixel art grafikai stílusban fogant klasszikus metroidvaniát, melyben Rose oldalán egy rejtélyes dungeon felfedezésébe kezdünk.

App Store:

Super Cargo: ha érdekel a szállítmányozás témaköre, átmenetileg ingyen szerezheted meg magadnak a Super Cargo című játékot iOS-re, melyben autók szállításában és fuvarozásában segédkezhetsz.

Forgotten Memories: 699 forintért gyűjthetjük be átmenetileg a Forgotten Memories című horrorjátékot iOS-re, melyben egy remek történetet élhetünk át zseniális körítés társaságában.

Hero Siege: Pocket Edition: 349 forintba kerül most egy rövid ideig a Hero Siege: Pocket Edition iOS-en, aminek részeként a hack and slash típusú rogulike RPG-k sajátosságait ismerheted meg - akár multiban is.
3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Darkland nem rossz, bezsákolva!

válasz erre

peter97

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Tényleg fillérekért vannak ma egész jó játékok.

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Forgotten Memories lehetne olcsóbb...

válasz erre