Napiapp ajánló (2019. április 17.)

2019. április 17.
7.4661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Layton: Curious Village: 3490 helyett 1790 forintért csaphatsz most le Layton professzor zseniális mobilos kalandjára, mely a nagyszerű sztori mellett alaposan megtornáztatja majd az agyadat is.

Swordbreaker: 400 forint helyett totál ingyen megy most a Google Play-en a Swordbreaker, egy látványos megjelenéssel kecsegtető szöveges szerepjáték, melyben igazán klasszikus élmények várnak rád.

Red Woods: szintén 0 forintra leárazva kaparinthatjuk meg Androidra a Red Woods című belső nézetes horrorkalandot, melyben két eltérő karakter oldalán őrült rejtélyekben lehet majd részünk.

App Store:

Medina's Surf Game: ha imádod a szörföt, és legalább mobiljátékos formában kipróbálnád a dolgot, most teljesen ingyen csaphatsz le a Medina's Surf Game-re, melyben kiélheted vágyaidat.

Worms: átmenetileg csak 349 forintba kerül az App Store kínálatában a Worms, a legendás kukacháborús videojáték mobilos változata, ami garantáltan igazán nosztalgikus élményekkel szolgál majd mindenkinek.

Worms Crazy Golf: ha a hagyományos élmények mellett valami különleges Worms-játékkal ütnéd el az idődet, itt az idő, hogy lecsapj a Worms Crazy Golf-ra, melyben őrült golfozásba kezdhetsz a kukackatonák oldalán.
2 hozzászólás

ferencziakos

5 éve, 4 hónapja és 15 napja

Worms óóóó de szeretem!!!! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 4 hónapja és 15 napja

Pont olyan játékok amiket nem nagyon ismerek, de nem baj, jöhetnek. mosolygó smiley

válasz erre