Napiapp ajánló (2019. április 19.)

2019. április 19.
7.5601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Farming Simulator 18: 1490 helyett 899 forint ellenében csaphatunk le Androidon az egyik legjobb mezőgazdálkodós játékra, melyben traktorozhatunk, szánthatunk, vethetünk, arathatunk és fejleszthetjük gazdaságunkat is.

Gorogoa: 1390 helyett 890-ért adják a tavalyi év egyik legkülönlegesebb mobiljátékát, mely Gorogoa címmel a művészet legmagasabb szintjét ötvözi a szuper sztorival és a látványos megjelenéssel.

Dungeon Adventure: Heroic Edition: 599 helyett 339-ért csaphatunk le a Play Áruházban a Dungeon Adventure: Heroic Edition-re, mely kifejezetten azoknak kiváló választás, akik imádják a táblás szerepjátékokat.

App Store:

Turbo Wheels: ha egy szuper döntött felsőnézetes versenyjátékkal ütnéd el az idődet, most teljesen szabadon letölthető iOS-re a Turbo Wheels, melyben padlóig nyomhatod a gázt.

Monster Stunts: ha inkább egy lóerőkben gazdag monster volánja mögé ülnél, a Monster Stunts lesz a neked való, melyet most szintén teljesen ingyen letölthetsz magadnak az App Store-ról.

Bridge Constructor Medieval: amennyiben viszont inkább hidakat építenél, méghozzá a sötét középkorban, átmenetileg 349 forint ellenében csaphatod le iOS-en a Bridge Constructor Medievalt.
5 hozzászólás

SamsungFan

5 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ma android nem volt olyan combos. szomorú smiley

válasz erre

Vidoros

5 éve, 4 hónapja és 12 napja

Kösziiiiii!!! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

5 éve, 4 hónapja és 12 napja

Nagyszerű ajánlatok, hétvégére pont jó lesz egy kis autós játék. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

5 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ma jól elpicsázta az iOS az Android kínálatot. mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 4 hónapja és 12 napja

Egész szuper nap! A Monster Stunts már megvolt, de a Turbo Wheels már jön. mosolygó smiley

válasz erre