Napiapp ajánló (2019. április 24.)

2019. április 24.
7.6601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

DISTRAINT 2: 2399 forint helyett 1399 forintért kaparinthatjuk meg magunknak a napokban megjelent DISTRAINT 2-t, mely az oldalnézetes horrorjátékok műfajában egy igazi különlegességnek számít.

Real Flight Simulator: bár még csak béta állapotban van, 319 helyett teljesen ingyen csaphatunk le a Real Flight Simulatorra, melynek részeként lehetőségünk nyílik elsajátítani, hogy miként működnek a nagy utasszállító gépek, ez ugyanis egy keményvonalas repülőszimulátor.

Sword Knights: Dragon Hunter : 899 helyett szintén teljesen ingyen csaphatunk le a Sword Knights: Dragon Hunterre, mely Idle RPG-ként egy különc fantáziavilágba repít el minket, a főszerepben félelmetes sárkányokkal.

App Store:

cat&line: egy rövid ideig teljesen ingyen csaphatunk le az App Store kínálatában a cat&line című érdekességre, mely minimál dizájnja ellenére senkit se ijesszen el, hiszen a végeredmény meglepően szórakoztató lett.

ORBIT: szintén totál ingyen illeszthetjük most a gyűjteményünkbe az App Store kínálatából az ORBIT című alkotást, mely szintén minimál dizájnnal kecsegtet ugyan, de olyan minőségben kínálja az intergalaktikus űrcsatákat, hogy garantáltan odaszegez majd a képernyő elé.

QB: 349 forintra leárazva szerezhetjük be most magunknak a QB címre keresztelt logikai játékot, melyben 80 pályán keresztül követhetjük nyomon egy kocka életét, miközben megpróbálunk rájönni az adott szint nyitjára.
4 hozzászólás

SamsungFan

5 éve, 4 hónapja és 8 napja

Na erre a Flight Simulátorra rá fogok kattanni! röhögő smiley

válasz erre

zsenikém

5 éve, 4 hónapja és 8 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

5 éve, 4 hónapja és 8 napja

Orbit! meglepett smiley Ó de király! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 4 hónapja és 8 napja

Elég jó lett a mai iOS felhozatal, ezt már szeretem! mosolygó smiley

válasz erre