Napiapp ajánló (2019. április 26.)

2019. április 26.
7.5491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hitman Sniper: ha még mindig nem szereztük be a korábbi akciók során a Hitman Sniper-t, akkor most már tényleg ne várjunk tovább, a Square Enix ugyanis 369 forint helyett újfent ingyen kínálja nekünk az alkotást.

Cyberlords - Arcology: 690 helyett 199 forintért megy átmenetileg Androidon a Cyberlords - Arcology, egy pixel art grafikával ellátott sci-fi RPG, melynek központi elemét a sztori és a taktikus csapat alapú harc adja.

Nice Bowling: ha szeretsz bowlingozni, és nem zavar a nyolcvanas évek végét idéző neonfényes grafika, akkor 699 helyett 359 forintért töltheted le magadnak a Play Áruházból a Nice Bowling című alkotást egy rövid ideig.

App Store:

Kings Hero 2: amennyiben egy szuper körökre osztott szerepjátékot keresel magadnak, most átmenetileg ingyen adják iOS-re a Kings Hero 2-t, mely a stílus alighanem legjobbjának tekinthető.

ZombiED: a tower defense zombis játékok kedvelőjeként most szintén ingyen adják az App Store-on a ZombiED című alkotást is, melyben egy középiskola falai között kell hatásos védelmet kiépítenünk az élőhalottak ellen.

Reporter: the Beginning: mindössze 99 forintért csaphatunk le most iOS-re a Reporter: the Beginning című horrorkalandra, melyben a félelemkeltés mellett az akciók is nagy szerepet kapnak a sztori mellett.
1 hozzászólás

ferencziakos

5 éve, 4 hónapja és 7 napja

Ios-en jók az ajánlatok.

válasz erre