Napiapp ajánló (2019. április 29.)

2019. április 29.
6.3151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

7Days: 70 százalékkal olcsóbban, tehát 1099 forint helyett 319 forintért csaphatunk le most Androidon a 7Days című szöveges kalandjátékra, melyben tényleg mi irányíthatjuk a történetet.

Mortality: The Game: 347 forint helyett teljesen ingyen megy most a Google Play-en a Mortality: The Game, mely egy erőteljesen a pszichológiára épülő szöveges kalandként olyan témákkal foglalkozik, mint a gyilkosságok, az öngyilkosságok vagy a terrorizmus.

Stickman Ghost: Ninja Warrior : 129 forint helyett szintén ingyen megy most Androidon a Stickman Ghost: Ninja Warrior, aminek részeként egy oldalnézetes kaszabolós alkotás részeseivé várhatunk egy kardozó pálcikaemberrel.

App Store:

Office Story: 349 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en az Office Story című menedzserjáték, aminek részeként saját üzleti vállalkozásunk elindítása és felfuttatása lesz a célunk játékos formában.

Three Kingdoms: Last Warlord: ha kedveled a körökre osztott stratégiákat és a kínai történelmet, akkor töltsd le magadnak átmenetileg 1790 forintos árcédulával a Three Kingdoms: Last Warlord-ot, mert garantáltan nem fogsz csalódni benne.

Montezuma: teljesen ingyen fut most iOS-en a Montezuma, egy az ősi azték birodalomhoz kapcsolódó különleges puzzler, melyben nem hétköznapi formában hódolhatunk a logikai játékok sajátosságainak.
5 hozzászólás

zsenikém

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Nagyszerű lesz így esti játéknak a Montezuma, köszi!

válasz erre

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Nem rossz nap, kettőt be is húztam!

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Montezuma bejön, szedem is!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Zsír, kettő behúzva!

válasz erre

Chico

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Three Kingdoms: Last Warlord még így is drága! De a Montezumáért nagy hála!

válasz erre