Napiapp ajánló (2019. április 8.)

2019. április 08.
6.0421
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Age of Civilizations Americas: 290 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most Androidon az Age of Civilizations Americas című körökre osztott stratégiára, melyben a tengerentúli kontinens történetébe avatkozhatunk bele kedvünk szerint.

Guns'n'Glory Heroes Premium: 990 helyett 199 forintért csaphatunk le a HandyGames által fejlesztett Guns'n'Glory Heroes prémium változatára, mely az egyik legjobb mobilos tower defense alkotásként kínál nekünk felejthetetlen élményeket.

Dandara: 2190 helyett 1399 forintba kerül a tavalyi év egyik legkülönlegesebb mobiljátékaként megismert Dandara, melyben a platformerek legszebb hagyományai várnak ránk különleges pixel art köntösbe bújtatva.

App Store:

Battleship: totál ingyen csaphatunk le az App Store kínálatából a Battleship című klasszikus társasjáték mobilos változatára, melyben a legendás Torpedó sajátosságait dolgozták fel, illetve digitalizálták a készítők.

Demetrios: 349 forintra leárazva csaphatunk le az App Store-ról a Demetrios című kalandjátékra, mely a műfaj klasszikusai előtt kíván tisztelegni, méghozzá 8-12 órás játékidővel, fejtörőkkel és rajzfilmes grafikával.

Cricket Captain 2017: ha imádod a krikettet, akkor 1490 forintra leárazva tudod most beszerezni magadnak minden idők első számú krikett szimulátorát mobilra, melyben a legalapvetőbb szintekig merülhetünk el a kérdéses sportág élvezetében.
2 hozzászólás

SamsungFan

3 hónapja, 2 hete

Kettő behúzva!

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 2 hete

Battleshipet már szedem is. Köszi srácok.

válasz erre