Napiapp ajánló (2019. augusztus 12.)

2019. augusztus 12.
5.5421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Legacy 2 - The Ancient Curse: 699 helyett teljesen szabadon tölthetjük le magunknak a Play Áruház kínálatából a Legacy 2 - The Ancient Curse című kalandjátékot, melyben kihívásokkal teli fejtörők egész sorozata vár ránk.

Shieldwall Chronicles: Swords of the North: 2190 forint helyett 1099 forintért kaparinthatjuk meg magunknak Androidra a Shieldwall Chronicles: Swords of the North című mobilos stratégiát, mely páratlan realizmussal és körökre osztott harcrendszerrel kecsegtet nekünk.

King Rivals: 339 forint helyett totál ingyen csaphatunk le egy rövid ideig Androidon a King Rivals című stratégiára, mely PvP alapokra építkezve arról szól, hogy megvédjük várunkat az ellenféltől, és leromboljuk az ő erődjét.

App Store:

mySolar - Build your Planets: totál ingyen megy most iOS-en a mySolar - Build your Planets című különlegesség az App Store-on, mely egy mély stratégiaként lehetőséget ad saját bolygónk és Naprendszerünk megalkotására.

DEAD CITY: 349 forintra leárazva csaphatunk le most átmenetileg a DEAD CITY-re, mely egy szöveges kalandjátékként lehetőséget ad egy döntéseinken alapuló élmény átélésére, méghozzá egy zombi-apokalipszis kellős közepén.

Bigfoot Quest: szintén 349 forintra leárazva indulhatunk most a legendás Nagyláb nyomába, így amennyiben felgöngyölítenénk az egyik legismertebb rejtélyes lény történetének hátterét, most itt a nagy alkalom.
1 hozzászólás

Mendez

5 éve, 1 hónapja és 1 napja

Dead City de jó, örülök neki!

válasz erre