Napiapp ajánló (2019. augusztus 14.)

2019. augusztus 14.
3.2851
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Planescape: Torment: Enhanced Edition: 3590 helyett 1290 forintért kaparinthatjuk meg magunkat a kilencvenes évek egyik legjobb klasszikus szerepjátékának mobilos változatát, ami ekkora tartalomért egyenesen ajándék.

Predynastic Egypt: 1890 helyett 990 forintba kerül most átmenetileg a Predynastic Egypt című körökre osztott stratégia, aminek részeként az egykori egyiptomi birodalom működését és történetét ismerhetjük meg a saját irányításunk alatt.

Rollshot: világháborús puzzler, már ilyen is van, sőt mi több, 599 helyett totál ingyen letölthetjük magunknak a Play Áruház kínálatából, a főszerepben korabeli egységek taktikus ütközeteivel.

App Store:

The Bonfire: Forsaken Lands: mindössze 699 forintra leárazva illeszthetjük a gyűjteménybe az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb mobilos túlélőjátékát, mely The Bonfire: Forsaken Lands címmel egészen új oldalról közelíti meg a témát.

Golf Peaks: szintén 699 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en a Golf Peaks című golfjáték, melyben 120 pályán keresztül élvezhetjük az ügyességi golfozás minden előnyét.

R.B.I. Baseball 19: amennyiben inkább a baseballért rajongunk, ott az R.B.I. Baseball 19, mely 1490 forint ellenében szerezhető be az App Store kínálatából, a főszerepben a realisztikus sporttal.
4 hozzászólás

marco

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

SamsungFan írta:
Mi Androidosok most nem lettünk elkényeztetve.
Ja, végülis egy féláras, egy harmadáras és egy ingyenes játék. Tényleg elég ****.

válasz erre

SamsungFan

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Mi Androidosok most nem lettünk elkényeztetve.

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Na végre, két cuccot is bezsebeltem aminél már az akcióra vártam!

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Igen nagy kedvezmények vannak, de a Planescape amit megvennék még mindig rohadt drága!

válasz erre