Napiapp ajánló (2019. augusztus 16.)

2019. augusztus 16.
7.2771
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Titan Quest: 2599 helyett 1299 forintért csaphatunk le most Androidon a Titan Quest című szuper Diablo-klónra, mely a klasszikus fantasy helyett az ókori mitológián alapul - nem mellesleg iOS-re is akciós.

Wonder Boy: The Dragon's Trap: 2890 forint helyett 1799 forintba kerül most a Wonder Boy: The Dragon's Trap című legendás platformer feldolgozott változata, amit ennyiért vétek lenne kihagyni.

Rescue the Enchanter: totál ingyen csaphatunk le átmenetileg a Rescue the Enchanter című kalandjátékra is egy ideig - 1499 forintot spórolva -, melyben egy eltűnt varázslónő nyomában kutakodunk majd.

App Store:

Krystal Kart AR: 349 forintra leárazva húzhatjuk be most iOS-re a Krystal Kart AR-t, mely rajzfilmes versenyjátékként elragadó élményekkel kecsegtet számunkra, méghozzá a kiterjesztett valóságban is.

Cubesc: Dream of Mira: totál ingyen kaparinthatjuk meg magunknak most a Cubesc: Dream of Mira című szuper puzzlert iOS-en, melyben Mira oldalán testvére álmaiban kalandozunk és ügyeskedünk nagyokat.

Gravity Orange 2: szintén totál ingyen megy most az App Store-on a Gravity Orange 2, melyben egy köteleken függő narancsot kell eljuttatni rendeltetési helyére, méghozzá a Cut the Rope teljes lenyúlása mellett.
4 hozzászólás

Gólem

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Rescue ajándék!!!!

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Titan quest ennyiért ajándék!

válasz erre

zsenikém

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyszerű, köszi!

válasz erre

peter97

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nem rossz az iOS kínálat!

válasz erre