Napiapp ajánló (2019. augusztus 2.)

2019. augusztus 02.
5.9221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Star Traders: Frontiers: ha imádod a minden téren klasszikus, hovatovább rendkívül összetett űrstratégiákat, akkor ne habozz a Star Traders: Frontiers letöltésével, amit 2590 helyett most 1490-ért szerezhetsz meg magadnak.

The Weapon King: 339 forint helyett totál ingyen megy most a The Weapon King, melyben képregényes grafikával lehetünk saját harcosok, hogy megmentsük a világot a pusztulástól, és legendás fegyvereket készítsünk.

FASTAR: bár még mindig sírva nevetünk a címén, ha egy igencsak különleges, nyugtató, akciókat és ügyeskedést is felvonultató mobiljátékot keresel, a főszerepben néhány tündérrel, akkor a FASTAR 339 forint helyett totál ingyen éppen neked való.

App Store:

Dark Quest 2: amennyiben imádod a klasszikus körökre osztott szerepjátékokat, eszedbe se jusson kihagyni most mindössze 349 forintért a Dark Quest 2-t, melyben egyenesen a kilencvenes évek elejére reppenhetsz vissza a hatás tekintetében.

Sentinels of the Multiverse: 699 forintra leárazva kaparinthatjuk meg magunknak átmenetileg a Sentinels of the Multiverse című különlegességet, mely képregényes kártyajátékként kíván meghódítani minket.

Demong Hunter: ha most nem szeretnél költekezni, de szívesen letöltenél magadnak egy vérbeli akció-szerepjátékot iOS-re, akkor a Demong Hunter egyenesen kitűnő választás lesz a Diablo-klónok kedvelői számára.
3 hozzászólás

Vidoros

5 éve, 1 hónapja és 12 napja

Ó, nagyszerű kínálatot kaptunk mára is!

válasz erre

peter97

5 éve, 1 hónapja és 12 napja

Egész klassz kis hétvége indítás ez!

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 1 hónapja és 13 napja

Mindkettő androidos ingyenest behúztam, nem voltak meg! mosolygó smiley

válasz erre