Napiapp ajánló (2019. augusztus 21.)

2019. augusztus 21.
7.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Warhammer Quest 2: The End Times: 1790 helyett 359 forintért kaparinthatjuk meg magunknak egy rövid ideig a Warhammer Quest 2: The End Times című stratégiát, mely gyakorlatilag ingyen van ezért az összegért.

Titan Quest: 2599 helyett 1299 forintra leárazva megy most Androidon a Titan Quest, az egyik legjobb mobilos Diablo-klón, mely az ókori mitológiák által ihletett fantáziavilágba repít el minket.

Kingdom: New Lands: 3390 forint helyett 1599 forintért kaparinthatjuk meg magunknak a Kingdom: New Lands című alkotást, amiben egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg a tower defense alapú élményeket.

App Store:

Mighty Strike Team: teljesen ingyen megy most egy rövid ideig iOS-en a Mighty Strike Team, mely sajátos koncepciója mellett a klasszikus oldalnézetes platformerek sajátosságait igyekszik erősíteni.

AllStarSlams: a kosárlabdázás kedvelőinek legnagyobb örömére totál ingyen csaphatunk le most az AllStarSlams-re, melyben a zsákolás tudományát élvezhetjük egy kicsit.

DISTRAINT 2: 1090 forintba kerül átmenetileg az App Store-on az egyik legkülönlegesebb horrorjáték, mely DISTRAINT 2 címmel oldalnézetből kínál egy nagyszerű történetet, valamint egy csipetnyi rettegést.
3 hozzászólás

Direktor

5 éve, 22 napja

Nagyszerű ajánlatok mára is. Warhammer a legkirályabb deal.

válasz erre

Mendez

5 éve, 22 napja

Na ez egy jó nap! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

5 éve, 22 napja

Nagyon nagyon jó akciók vannak ma!!! meglepett smiley

Warhammer Quest 2: The End Times ennyiért kötelező!!! mosolygó smiley

válasz erre