Napiapp ajánló (2019. augusztus 23.)

2019. augusztus 23.
8.2351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Doom & Destiny Advanced: ha szereted a klasszikus szerepjátékokat, akkor most 1199 forint helyett 409 forintért csaphatsz le Androidon a Doom & Destiny Advanced-ra, mely minden elemében retro hangulatot áraszt.

7Days: 1290 forint helyett 309 forintért csaphatunk le most a Play Áruházból a 7Days című klasszikus szöveges kalandjátékra, mely a nagyszerű története mellett elragadó megjelenéssel is kecsegtet.

Chess Repertoire Manager: 2190 forintról 1099 forintra leárazták egy rövid időre a Chess Repertoire Manager-t, mely egy professzionális sakkjátékként garantáltan nem okoz csalódást, ha szeretjük a műfajt.

App Store:

Transistor: 699 forintért, tehát gyakorlatilag szinte ingyen megy most iOS-en a Transistor, az utóbbi évek egyik legjobb és legkülönlegesebb indie játéka, mely a sci-fi RPG-k és puzzlerek sajátosságait elegyíti.

Beholder 2: bár akciósan sem olcsó, azért így is érdemes lecsapni most iOS-en a Beholder 2-re, mely 2290 forintos árcédulával rendelkezik, a főszerepben egy nagyszerű történettel.

Mad Truck 2: teljesen ingyen tölthetjük le egy rövid ideig az App Store kínálatából a Mad Truck 2-t, mely az oldalnézetes autós játékok között egy igazán vagány darabnak számít, a főszerepben egy monsterrel.
1 hozzászólás

peter97

5 éve, 20 napja

Azért csak jutott ingyenes is, jól van! mosolygó smiley

válasz erre