Napiapp ajánló (2019. augusztus 26.)

2019. augusztus 26.
7.1761
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

HARVEST MOON: Seeds Of Memories: 3599 helyett 1890 forintért szerezhetjük be magunknak most egy rövid ideig a HARVEST MOON: Seeds Of Memories című gazdálkodós mobiljátékot, melynek eredetije konzolos gyökerekkel rendelkezik.

Chicken Tournament: 800 forint helyett teljesen ingyen megy most Androidon a Chicken Tournament címre hallgató belső nézetes akciójáték, melyben a gazdák és a csirkék régóta fennálló ellentétének legújabb fejezetét ismerhetjük meg.

Human Resource Machine: 699 forintba kerül 1490 helyett a Human Resource Machine, melyben megismerhetjük, hogy miként kell helyesen menedzselni az emberi erőforrásokat.

App Store:

Evo Explores: ha egy igazán kiváló Monument Valley-klónt keresnénk magunknak olcsón, akkor töltsük le most 349 forint ellenében az Evo Explores-t, mely garantáltan nem fog csalódást okozni nekünk.

Pocket Harvest: szintén 349 forintért megy most egy rövid ideig a Pocket Harvest, mely a retro stílusú gazdálkodós mobiljátékok sajátosságait igyekszik propagálni kifejezetten minőségi formában.

Lateral Thinking Puzzles: teljesen ingyen megy most iOS-en a Lateral Thinking Puzzles című érdekesség, mely egy különleges mobiljátékként a folyamatos szöveges fejtörők megoldására építi sikerét.
4 hozzászólás

Mendez

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Chicken Tournament még most is free, úgyhogy behúztam!

válasz erre

fonemaker

5 hónapja, 2 hete

A félárasok igen jók.

válasz erre

Femobilos

5 hónapja, 2 hete

Kettőt is bezsebeltem, jó olcsón!

válasz erre

SamsungFan

5 hónapja, 2 hete

Chicken Torunamnet ingyen nem rossz. Pénzt nem adnék érte, de így kell.

válasz erre