Napiapp ajánló (2019. augusztus 28.)

2019. augusztus 28.
7.9221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Castles of Mad King Ludwig: 2990 helyett 1099 forintért megy most Androidon a Castles of Mad King Ludwig, avagy az egyik legjobb várépítős mobiljáték, melynek alapját a társasjátékok sajátosságai adják.

FIELD BREAKING: 890 helyett teljesen ingyen csaphatjuk le most a Play Áruházból a FIELD BREAKING című különlegességet, mely egészen különleges élményekkel kecsegtetve teljesen új érát hozott a társasjátékok világába.

Mini Golf Arena: ha szereted a golfot, és a mini golftól sem riadsz vissza, akkor 1099 forint helyett totál ingyen csaphatsz le most a Mini Golf Arena című alkotásra, melyben alaposan kiélheted magad.

App Store:

The Bunker: 1090 forintra leárazva kaparinthatjuk meg most iOS-re a The Bunker címre keresztelt horrorjátékot, aminek részeként egy kifejezetten emlékezetes és ijesztő történet vár majd ránk.

Country Tales HD: szintén 1090 forintért megy most egy rövid ideig a Country Tales HD, melyben felfedezhetjük a vadnyugatot, hogy Ted és barátai oldalán egy szuper menedzserjáték részeseivé váljunk.

Medieval Battlefields Black Edition: 699 forintért számítják meg átmenetileg a Medieval Battlefields Black Editiont, mely körökre osztott formában kínálja nekünk a középkori Európa taktikus ütközeteit, méghozzá óriási tartalom társaságában.
3 hozzászólás

Gólem

5 éve, 15 napja

Nem rossz, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

5 éve, 15 napja

Bunker de drága még így is... szomorú smiley

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 15 napja

Androidosoknak kánaán van ma. mosolygó smiley

válasz erre