Napiapp ajánló (2019. augusztus 30.)

2019. augusztus 30.
7.4121
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Riptide GP: Renegade: 799 helyett totál ingyen megy most Androidra a Riptide GP: Renegade, melyben az őrült száguldás és a futurisztikus hydrojet versenyek kapták a központi szerepet.

This War of Mine: Stories - Father's Promise: 1090 helyett 379 forintért csaphatunk le a This War of Mine: Stories - Father's Promise-ra, mely az eredeti és nagyszerűen sikerült háborús kaland önálló mellékszála lett.

Reigns: óriási akciót rendelt el Androidon és iOS-en is a Reigns-sorozathoz a Devolver Digital, így a játék nagyszerűen sikerült első részét például 379 forint ellenében szerezhetjük be magunknak a szokásos 1090 helyett.

App Store:

Train Conductor: ha szeretjük a vonatokat, és szívesen kipróbálnánk a vasúti irányítók mindennapjait, töltsük le most iOS-re átmenetileg totál ingyen a Train Conductor-t, mely éppen erről szól.

Valleys Between: 349 forintra leárazva csaphatunk le most egy rövid ideig a Valleys Between című mobiljátékra, melynek keretein belül lehetőségünk nyílik saját világokat és ökoszisztémákat felépíteni.

Super 80s World: szintén 349 forintért megy most egy rövid ideig iOS-en a Super 80s World is, mely egy minden elemében klasszikus platformer lett a sorban, ami visszarepít minket a legendás nyolcvanas évekbe.
2 hozzászólás

Gólem

5 hónapja, 1 hete és 2 napja

Klassz kis hétvégi szett.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Fincsi akciók vannak, Android picit jobb ma szerintem.

válasz erre