Napiapp ajánló (2019. augusztus 5.)

2019. augusztus 05.
5.7101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Baldur's Gate: Enhanced Edition: 3590 forint helyett 1290 forintért csaphatunk le a D&D univerzumon alapuló Baldur's Gate: Enhanced Edition című szerepjátékra, melyet mobilon az egyik legjobb RPG-ként tartanak számon.

The Last Warlord: 3499 helyett 1799 forintért megy most Androidon a The Last Warlord című stratégia, mely kifejezetten azoknak mond valamit, akik kedvelik a körökre osztott megoldásokat és ismerik a Three Kingdoms-sorozatot.

Space Shooter: Alien vs Galaxy Attack: 129 forint helyett totál ingyen csaphatunk le átmenetileg a Space Shooter: Alien vs Galaxy Attack című árkád akciójátékra, mely a klasszikus Alien Invasion továbbfejlesztett változata lett.

App Store:

TD Saga: ha egy szuper tower defense alapokon nyugvó retro játékot keresel magadnak, most teljesen ingyen letöltheted magadnak iOS-re a TD Saga című alkotást, melyben az RTS és az MMO elemek is szép számmal megtalálhatók.

EVAL: hogy milyen, amikor az endless runner műfaja a rajzolással párosul, azt most átmenetileg teljesen ingyen próbálhatod ki a saját bőrödön, köszönhetően az EVAL-nak, melyet szabadon letölthetsz magadnak az App Store-ról.

Alien Shooter - The Beginning : 349 forint ellenében tudjuk letölteni átmenetileg a klasszikus Alien Shooter mobilos változatát, mely egykoron PC-n már óriási legenda lett, most pedig itt az idő, hogy iOS-en is felfedezzük élményét.
3 hozzászólás

Direktor

5 éve, 17 napja

Vannak itt azért komoly engedmények! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

5 éve, 17 napja

Az igen, iOS ma odabasz!

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 17 napja

Hiába a nagy kedvezmények, ezek nekem még mindig drágák ennyiért.

válasz erre