Napiapp ajánló (2019. augusztus 7.)

2019. augusztus 07.
5.7101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Neverwinter Nights: Enhanced Edition: 3790 helyett 1290 forintba kerül átmenetileg Androidon az egyik legjobb, mobilokra is elérhető klasszikus szerepjáték, melyben a Dungeons & Dragons univerzumában kalandozhatunk nagyokat.

Dream Valley: 129 forint helyett totál ingyen letölthető Androidra a Dream Valley, melyben ügyességünket, türelmünket és precizitásunkat kell próbára tenni ahhoz, hogy segítsünk Alinának megtalálni a családját.

The House: 129 forint helyett totál ingyen csaphatunk le átmenetileg a The House című horrorjátékra, mely nem kínál zsákbamacskát, valóban egyenesen egy horrorház falai közé repít el minket a túlélés reményében.

App Store:

Dungeon Survival: totál ingyen csaphatunk le iOS-en a Dungeon Survival című roguelike szerepjátékra az App Store kínálatából, ahol véletlenszerűen generált pályákon hódolhatunk a földalatti túlélés örömeinek.

Pocket Kingdom - Tim Tom's Journey: 199 forintra leárazva megy most egy rövid ideig iOS-en a Pocket Kingdom - Tim Tom's Journey, melyben a klasszikus oldalnézetes platformerek sajátosságai várnak ránk pixel art grafika társaságában.

57° North: 349 forintra leárazva találjuk meg az App Store-on az 57° North címre keresztelt kalandjátékot, melyben két unokatestvér hajótörést szenved Alaszka egyik elhagyatott szigetén, és megindul a közös harc a túlélésért.
2 hozzászólás

Direktor

5 éve, 1 hónapja és 9 napja

Igen király, van rendesen ingyenes ma!

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 1 hónapja és 9 napja

Nagyszerű, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre