Napiapp ajánló (2019. augusztus 9.)

2019. augusztus 09.
5.3391
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

The Inner World: 999 helyett 349 forintért megy most Androidon a Headup Games nagy akciójának jóvoltából a The Inner World című klasszikus kalandjáték, amivel rögtön évtizedeket utazhatunk vissza az időben.

In Between: szintén 349 forintért kaparinthatjuk meg egy rövid ideig a Play Áruházból az In Between című díjnyertes platformert, melyben több mint 60 kihívásokkal teli pályát teljesíthetünk.

Bridge Constructor Portal: 1790 helyett 999 forintért megy most egy kis ideig Androidon a Bridge Constructor Portal is, aminek jóvoltából gyakorlatilag aprópénzért ismerhetjük meg a hídépítés és a portálok szerelemgyermekét.

App Store:

Truck Simulator PRO 2: ha kedveled a minőségi kamionszimulátorokat, akkor most 1090 forintért megy átmenetileg iOS-en a Truck Simulator PRO 2, melyben páratlan realizmussal próbálhatod ki a kamionozás örömeit.

SpellForce - Heroes & Magic: bár leárazva sem olcsó, de 1790 forint igazán aprópénz most a SpellForce - Heroes & Magic-ért, a legendás SpellForce mobilos mellékszálában ugyanis garantáltan tartalmas és minőségi élmények várnak ránk.

Super Party Sports: Football: nyavalyás 99 forintért megy most iOS-en a Super Party Sports: Football című sportjáték, melyben a focizás szerelmesei találhatnak menedékre abban az esetben, ha hajlandóak elrugaszkodni a megszokástól.
3 hozzászólás

Tommy

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Androidos felhozatal nem rossz ennyiért.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 3 hete

Inner World ennyiért elég jó!

válasz erre

Bencus86

5 hónapja, 3 hete

nyavalyás 99 forintért

válasz erre