Napiapp ajánló (2019. december 11.)

2019. december 11.
15.9691
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Deadly Traps: teljesen ingyen kaparinthatjuk meg magunknak most egy rövid ideig a Deadly Traps című oldalnézetes ügyességi játék prémium változatát, melynek keretein belül egyenesen a pokolban kalandozhatunk majd egy nagyot.

One Line: ha ügyes vagy a logikai játékokban, akkor szerezd be most teljesen ingyen a One Line című rajzolós játékot, melyben lehetőségünk nyílik kipróbálni az egy vonalas rajzolás tudományát.

SFD: 1590 helyett 990 forintért megy Androidon az SFD című taktikai szerepjáték, melynek keretein belül lehetőségünk nyílik megismerni roguelike formában a klasszikus RPG-k harcrendszerét kiemelő alkotás sajátosságait.

App Store:

Dungeon Survival: teljesen ingyen megy most iOS-en egy rövid ideig a Dungeon Survival, mely egy roguelike szerepjátékként véletlenszerűen generált pályákkal kecsegtet nekünk, igencsak látványos megjelenés társaságában.

Legend of the Moon: szintén totál ingyen kaparinthatjuk most meg magunknak a Legend of the Moon című retro hatású, dungeonok felfedezésére koncentráló szerepjátékot, melyben az akcióknak ugyanolyan fontos szerep jutott.

911 Operator: 349 forintba kerül átmenetileg a 911 Operator, melyben egy segélyhívó diszpécserét kell alakítanunk annak érdekében, hogy probléma esetén a megfelelő segítséget küldjük, a megfelelő időben, a megfelelő helyre.
5 hozzászólás

Vidoros

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

911 operatoron kívül mindegyik rohadt jó akció!

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ezekkel el is leszek este.

válasz erre

Direktor

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon klassz, köszönjük!

válasz erre

ferencziakos

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

A komplett iOS akciós napot berántottam.

válasz erre

fonemaker

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyszerű, köszönjük!

válasz erre