Napiapp ajánló (2019. december 2.)

2019. december 02.
19.0901
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Pixelo: ha egy egyszerű logikai mobiljátékra vágyunk, most 599 helyett teljesen szabadon letölthetjük magunknak a Pixelo című puzzlert, mely a világ egyik legnépszerűbb szabályrendszerét egy új stílusba ültette át.

Templar Battleforce: 3599 helyett 1899 forintért megy most a Play Áruházban a Templar Battleforce, mely egy a Warhammer univerzumban játszódó, stratégiai és taktikai alapokon nyugvó szerepjátékként hódít.

Demon's Rise: szinte ajándék, hiszen 2190 helyett 369 forintba kerül átmenetileg a Demon's Rise, melyben Angor ősi városának alagútjaiban kalandozhatunk majd, méghozzá egy Diablo-stílusú élmény társaságában.

App Store:

Nimian Legends: Vandgels: 699 forintért megy most átmenetileg iOS-en a Nimian Legends: Vandgels, melyben egy óriási fantáziavilágban kell kalandoznunk különleges lények és karakterek oldalán, egy izgalmas történet társaságában.

Carnivores: Dinosaur Hunter Pro: 699 forintba kerül most egy rövid ideig a Carnivores: Dinosaur Hunter Pro is, mely nem hazudtolja meg saját címét, lévén az alkotásban valóban egy igazi dinoszauruszvadásznak állhatunk majd.

Aerofly FS 2019: 1490 forintért csaphatunk le most az App Store-on az Aerofly FS 2019 című repülőgép-szimulátorra, melyben a legkülönfélébb repülők pilótafülkéjében tudunk majd nagyokat repkedni egy óriási nyitott világban.
3 hozzászólás

Mendez

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nagyon jók a mai akciók, kiválóan kezdődött a hét!

válasz erre

SamsungFan

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Két ingyenes is van, nagy királyság!

válasz erre

peter97

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Demon's Rise megvolt már de ez a Pixelo igen hangulatos kis tetris valami, szedem, köszi!

válasz erre