Napiapp ajánló (2019. december 4.)

2019. december 04.
19.4631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Space Hobo: az eredeti 1890 forintos árcédula helyett szinte ingyen, mindössze 129 forintért csíphetjük most meg magunknak Androidon a Space Hobo című taktikai stratégiát, melyben egyenesen az űrbe mehetünk egy kis harc érdekében.

Mars Power Industries: 690 helyett 399 forintba kerül egy rövid ideig a Mars Power Industries, melyben az lesz a dolgunk, hogy felépítsünk egy jól működő, kiegyensúlyozott kolóniát a vörös bolygó felszínén.

Duck Warfare: megint teljesen ingyen adják Androidra a Duck Warfare című gumikacsás akció-stratégiát, így ha korábban kihagytuk volna a gyűjteményünkből, akkor most itt a remek alkalom, hogy ismét lecsapjunk rá.

App Store:

Clash Warlords: ha szeretjük a minőségi körökre osztott stratégiákat, most átmenetileg teljesen ingyen élvezhetjük az App Store-on a Clash Warlords élményét, mely helyenként a klasszikus Heroes-sorozat sajátosságait idézheti fel előttünk.

Lootbox RPG: szintén teljesen ingyen mérik most az App Store kínálatában a Lootbox RPG-t, mely egy halálosan egyszerű dungeon crawlerként nem hazudtolja meg a címét, a cél ugyanis itt nem más, minthogy lootoljunk reggeltől-estig.

Cogret: 349 forintra leárazva kaparinthatjuk meg magunknak most a Cogret című mobiljátékot az App Store-ról, mely az egyik legjobb zombis túlélőjátékként van számon tartva a platformon, sőt mi több, jelenleg éppen karácsonyi event is van hozzá.
4 hozzászólás

Tommy

4 éve, 8 hónapja és 8 napja

Köszi a gyűjteményt!

válasz erre

ferencziakos

4 éve, 8 hónapja és 8 napja

Korrekt nap. mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 8 hónapja és 9 napja

Kiváló!!!! Köszönjük!

válasz erre

Gólem

4 éve, 8 hónapja és 9 napja

Play nagyon király ma! meglepett smiley

válasz erre