Napiapp ajánló (2019. december 9.)

2019. december 09.
16.0321
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Mystery of Blackthorn Castle: 1099 forint helyett totál ingyen kaparinthatjuk meg magunknak a The Mystery of Blackthorn Castle című klasszikus point and click kalandjátékot, aminek részeként lehetőségünk nyílik felfedezni a Blackthorn kastély rejtélyeit.

Codex of Victory: 3899 forint helyett 259 forintba kerül átmenetileg a Codex of Victory című körökre osztott stratégia, mely egyenesen sci-fi köntösbe bújtatva kínálja nekünk a műfaji élményeket.

Rusted Warfare: ha kedveled a klasszikus stratégiákat, ne is keress tovább, lévén Androidra most 259 forintra leárazva szerezhetjük be magunknak egy rövid ideig a Rusted Warfare-t, mely a stílus gyökerééig repít vissza minket.

App Store:

Super Mega Sudoku: teljesen ingyen csaphatjuk le magunknak most az egyik legjobb mobiljátékot, mely a klasszikus sudoku élményét dolgozza fel, így ha imádjuk a matematikai alapokon nyugvó ázsiai játékot, itt a lehetőség egy jó feldolgozás begyűjtésére.

Rogue Hearts: szintén ingyen megy most egy rövid ideig iOS-en a Rogue Hearts című roguelike dungeon crawler, mely a klasszikus SRPG-k részeként körökre osztott formában kínálja nekünk a műfaj hagyományos élményeit.

ThreeKingdoms The Last Warlord: bár akciós formában sem olcsó, de 2290 forintért már érdemes elgondolkozni a ThreeKingdoms The Last Warlord beszerzésén, mely a legendás sorozat által a stratégiák és a szerepjátékok ötvözeteként szolgál majd.
4 hozzászólás

Mendez

8 hónapja, 2 hete

Kiváló ajánló lett!

válasz erre

SamsungFan

8 hónapja, 2 hete

Nem is kell ennél jobb hétkezdés!

válasz erre

zsenikém

8 hónapja, 2 hete

Nagyszerű ma az iOS is, köszi az ajánlót!

válasz erre

Gólem

8 hónapja, 2 hete

Ó hát ez a Blackthorn Castle nagyon király ingyen!

válasz erre