Napiapp ajánló (2019. február 1.)

2019. február 01.
9.0091
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

World War 3: Global Conflict: ha kedveled a háborús stratégiákat, és mobilon is szívesen játszanál ilyesmivel, töltsd le most 399 forint helyett ingyen a World War 3: Global Conflict-ot, csalódás kizárva.

Fit Toon Series 2: 319 helyett totál ingyen megy Androidra minden idők egyik legjobb rajzolós és színezős mobiljátéka, így ha a múltkor letöltötted az első évadot, most itt van Fit Toon második szezonja is totál ingyen.

Candy Sky: Rolling 3D: 329 helyett teljesen ingyen csaphatunk le a Google Play-en egy szuper kis golyós ügyességi játékra, melyben cukorkákat irányítva kell teljesítenünk a trükkös pályákat.

App Store:

Squareface: teljesen ingyen férhetünk hozzá átmenetileg iOS-en a Squareface című mobiljátékhoz, melyben papírkarakterünk oldalán szabadon felfedezhetünk egy egész világot, miközben feladatokat és fejtörőket oldhatunk meg.

Roll Turtle: mindössze 99 forint ellenében érhetjük el iOS-re a Roll Turtle című puzzle platformert, melyben egy kis teknős oldalán a lehető legkülönfélébb feladatokat kell kiviteleznünk a pályákon.

Football Manager 2019 Mobile: bár akciós áron is 2490 forint, nem valószínű, hogy egy ideig ennél olcsóbban be tudjuk majd szerezni a focis menedzserjátékok legmagasabb szintjét kínáló Football Manager 2019 Mobile-t, tehát csapjatok le rá most.
3 hozzászólás

fonemaker

6 hónapja, 4 napja

FB Manager hogy a francba ilyen drága még akcióban is?

válasz erre

ferencziakos

6 hónapja, 4 napja

Klassz nap! De android ma nagyon erős, iOS-hez képest.

válasz erre

zsenikém

6 hónapja, 4 napja

De durván jobb ma az Android felhozatal!

válasz erre