Napiapp ajánló (2019. február 11.)

2019. február 11.
12.3941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Mystic Guardian: 1290 forint helyett teljesen szabadon tölthetjük le magunknak Androidra a Mystic Guardian című klasszikus ARPG-t, mely leginkább olyan hatást kelt, mintha a Diablo és a régi vágású JRPG-t sajátosságaiból született volna.

Buff Knight Advanced: 319 forint helyett teljesen ingyen megy a Play Áruházban a Buff Knight Advanced, ami szintén szerepjátékos alapokkal rendelkezik, de az akció mellett itt a runner elemek is óriási szerepet kaptak.

Quest of Vidhuraa: 299 forint helyett totál ingyen csaphatunk le most a Play Áruházból a Quest of Vidhuraa című alkotásra, mely egy rendkívül aranyos sztorival megáldott keményvonalas puzzle platformer lett a sorban.

App Store:

SpacePortal: átmenetileg ingyen letölthető az App Store-ról a SpacePortal című alkotás, mely a Pokémon GO-hoz hasonlóan a kiterjesztett valóságra épül fel, a főszerepben a Földet éppen elárasztó és elfoglalni vágyó idegenekkel.

Hex Mechs: mindössze 349 forint ellenében egy igazi időutazáson vehetünk most részt, hiszen a Hex Mechs keretein belül egyenesen 2523-ba repülhetünk vissza, egy a klasszikus Dune-sorozat sajátosságait felölelő körökre osztott stratégia keretein belül.

Rebels and Redcoats II: átmenetileg 1790 forintba kerül az App Store kínálatában a Rebels and Redcoats II című stratégia, aminek részeként az amerikai polgárháború idejébe repülhetünk vissza egy történelmileg hű stratégia részeként.
3 hozzászólás

Gólem

5 éve, 6 hónapja és 23 napja

Spaceportal igen jól hangzik, már nézem is! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 6 hónapja és 24 napja

Hát hogy iOS-re megint milyen halovány a full ingyenes droidhoz képest!!!! röhögő smiley

válasz erre

Chico

5 éve, 6 hónapja és 24 napja

Behúzva minden droidon. mosolygó smiley

válasz erre